15è Cros dels Hostalets

416

El dissabte 3 de febrer va tenir lloc el 15è Cros Escolar coincidint amb el cros comarcal de l’Anoia, al parc del Camp de la Serra. Al voltant de 400 corredors participen d’una edició d’èxit on hi destaca el bon clima, la nova ubicació i la implementació més sostenible de posar gots i fonts d’aigua enlloc de repartir ampolles d’aigua d’un sol ús.
.
Molt bona participació amb prop de 400 participants en el 15è Cros dels Hostalets de Pierola i Cros Comarcal de l’Anoia on, en aquesta edició, va destacar també el canvi d’ubicació al parc del Camp de la Serra, al polígon.
.
La competició va començar gràcies als preparatius de l’equip de voluntaris format pels joves de Can Gras, joves del municipi, mestres de l’IE Renaixença, Comissió d’Esports, etc. Les primeres curses d’aleví, prebenjamí i benjamí van ser les més nombroses i la bona afluència va fer que en algunes categories fos necessari separar-les per gènere.
.
Al migdia, la 20a Cursa popular va comptar amb la participació de molts dels joves refugiats acollits a l’alberg de Can Roviralta que van obtenir molt bons resultats a la prova.
.
Per altra banda, la jornada va comptar amb jocs lúdica i bar a càrrec de l’AFA i els alumnes de 4t d’ESO amb molt bon resultat i els beneficis dels quals anaven per a la sortida de final de curs. També es van lliurar gots reutilitzables i es van distribuir diverses fonts per evitar l’accés d’ampolles d’aigua d’un sol ús en una acció dirigida a guanyar en sostenibilitat. ç
.
Satisfacció, doncs, en una jornada organitzada per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, la  Comissió d’Esports dels Hostalets, l’Institut Escola Renaixença, AFA Escola Renaixença i Consell Esportiu de l’Anoia.
.
Documentació relacionada:
Resultats i classificacions Cros 2024
Vídeo resum Ajuntament (Youtube)
Vídeo resum Consell Esportiu de l’Anoia (Instagram)
Recull d’imatges Flickr Ajuntament
Recull imatges Facebook Consell Esportiu de l’Anoia
Circuït i distàncies (Cros 2024)
Horaris i recorreguts (Cros 2024)
Formulari d’inscripció (Cros 2024)

Comparteix