Cuidar-se per cuidar

793

L’àrea de Salut i Gent Gran de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix un taller d’autocura per a treballadores de la llar en dues sessions que tindran lloc el 8 i 15 de setembre de 15.00 a 19.00 al gimnàs del Centre de la Gent Gran i pel qual cal fer reserva trucant per telèfon o enviant un e-mail.

«Cuidar-se per cuidar» és un taller d’autocura per a treballadores de la llar que té l’objectiu de compartir idees, experiències i preocupacions, promoure vincles, afavorir la presa de consciència de les pròpies necessitats de cuidar-se, manejar les emocions i pensaments com la por, la tristesa, la solitud o reconèixer i gestionar símptomes d’estrès.

També es reflexionarà sobre els principis de la relació d’ajuda i de la importància de demanar i acceptar ajuda. En definitiva, una oportunitat per identificar els recursos i condicions que es requereixen per poder cuidar bé els altres.

Les dues sessions aniran a càrrec de la professional Wendy Espinozade de l’entitat formadora Mujeres pa’Lante i cal fer reserva trucant al 937712535 o enviant un correu electrònic a gentgran@elshostaletsdepierola.cat.

 

 

Comparteix