Cursa a favor de l’AECC Anoia

1228

El 4 de febrer vinent, coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer, l’AECC Anoia organitza la I Cursa ‘AECC en marxa de l’Anoia’.

Es tracta d’una cursa de 5km i una caminada de 2,5Km per tal que tothom pugui participar i col·laborar amb l’objectiu de recaptar fons i donar suport als malalts i familiars que més ho necessiten.

Com ja es va publicar, l’AECC-Catalunya contra el Càncer té un centre assistencial a Igualada des del passat mes de juliol per donar servei a tota la comarca de l’Anoia i que els pacients de càncer i els seus familiars no s’hagin de desplaçar a Barcelona per beneficiar-se dels serveis de l’associació. Amb la nova seu, de més de 100m2 situada a la Rambla Nova núm. 32, l’AECC pretén apropar-se a la població i posar al centre de la seva activitat la qualitat de vida i el benestar del malalt de càncer i la seva família.

Des d’aquest centre s’ofereix de forma gratuïta un servei integral per a pacients de càncer i les seves famílies. Principalment es proporcionarà atenció social –fer de guia per minimitzar l’impacte del càncer en el dia a dia i oferir orientació sociolaboral, residències d’acollida, material ortopèdic, ajudes econòmiques, etc.– i un servei de triatge amb valoració de les ajudes a cada persona per poder cobrir totes les seves necessitats i oferir una atenció personalitzada.

Les inscripcions les podeu fer a la seu comarcal, al gimnàs Calfont d’Igualada o en línia a la plataforma per inscriure’s: https://www.ticketea.com/entradas-carrera-aeccenmarxaanoia/

La recollida del dorsal, samarreta i bossa del corredor serà a la Unitat Comarcal de l’Anoia (Rambla Nova, 32):

1 i 2 de febrer: de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00.

3 de febrer: de 9.00 a 14.00.

4 de febrer: Estadi Atlètic Municipal

Preguem feu la màxima difusió per tal que aquest esdeveniment sigui tot un èxit i ajudar a totes aquelles persones que, malauradament, estant patint la malaltia.

Comparteix