La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, visita els Hostalets de Pierola

796

Els enllaços i les comunicacions entre els barris i el nucli, i la necessitat d’inversions al CRIP van ser els principals temes tractats.

Aquesta setmana, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, es va reunir a l’Ajuntament hostaletenc amb el seu alcalde, Daniel Vendrell, i amb el primer tinent d’alcalde, Jaume Trias. Ambdós li van traslladar a la delegada dos dels projectes més importants que tenen entre mans i que són objectius de mandat de l’actual equip de govern. Per una part, la construcció del pavelló, projecte en el qual es va seguir un procés de participació entre la població tant per decidir la ubicació com per definir el model d’instal·lació preferida pels habitants del municipi. L’altre projecte és la voluntat de construir una carretera que connecti les urbanitzacions del municipi amb el centre del poble.

Es van donar els detalls a la delegada en referència també a un altre dels projectes emblemàtics del municipi: El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP), que té per missió principal la posada en valor i la divulgació de la riquesa paleontològica dels jaciments del Miocè existents als Hostalets de Pierola. Vilagrà va prendre el compromís de tornar al municipi en una nova visita per tractar específicament sobre les necessitats relacionades amb el CRIP i conèixer-lo detalladament.

 

També es va parlar de sostenibilitat energètica i del projecte d’atenció a la gent gran.

La substitució de calderes per biomassa en els equipaments públics del municipi o de la substitució de la il·luminació del poble per obtenir una major eficiència energètica van ser alguns dels altres dels temes tractats. També es va informar a la delegada de la futura inauguració, el 22 d’abril, del Centre de Serveis per a la Gent Gran. Abans d’acomiadar-se, la delegada també va signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

La reunió amb l’alcalde dels Hostalets de Pierola forma part del cicle de visites de la delegada del Govern, Laura Vilagrà, als diferents municipis de la Catalunya Central amb l’objectiu de conèixer de primera mà els projectes i inquietuds que tenen els ajuntaments del territori i poder-los traslladar als diferents departaments de la Generalitat.

Comparteix