El dia de Sant Jaume tanca la Festa Major 2017

1790

Coincidint amb la jornada de Sant Jaume, patró dels Hostalets de Pierola, l’últim dia de la Festa Major va comptar amb el trenet, matí i tarda, com un símbol més d’aquestes festes.

Al migdia, la missa solemne a l’església parroquial de Sant Pere va donar pas al concert vermut a l’exterior de la torre del Sr Enric amb la música dels Perdigots.

Al vespre, la recta final, amb les havaneres del grup Barcarola que van acompanyar durant prop d’un parell d’hores el públic que es va congregar a la plaça de les Oliveres i que, més tard, es va desplaçar fins a la plaça de Cal Figueres, davant l’Ajuntament, per viure el fi de festa amb un audiovisual que va retre un homenatge a la història d’un dels edificis més emblemàtics dels Hostalets i referent modernista com és la torre del Sr. Enric. Uns focs artificials, coordinats pels Diables de Piera, ben lluïts i l’aplaudiment dels assistents van tancar una edició en la que hi hagut espai i propostes per a tothom.

Un any més, cal felicitar l’organització, entitats i agents implicats i, sobretot, a tots els veïns que han viscut amb intensitat aquesta gran Festa Major 2017.

I durant l’estiu les propostes culturals i esportives no paren:

Als Hostalets però, l’estiu és ben viu i les propostes continuen els pròxims dies amb la Festa a Can Fontimarc i la 4a Caminada nocturna d’aquest dissabte, per exemple, o el 27è Torneig de Futbol Sala que comença diumenge i amb la vista posada a un mes d’agost amb cinema a la fresca o la Setmana de la Joventut, entre altres activitats previstes.

Comparteix