Mural gràfic per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

338

L’àrea de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola endega aquests dies un mural col·lectiu per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre.

Es tracta d’un espai participatiu per tal que la ciutadania, durant aquests dies, pugui incorporar en aquest racó virtual aquelles imatges, fotos, recursos gràfics, reflexions o missatges que refermin i reivindiquin la promoció i la cura de la salut mental, un dret essencial per garantir el benestar i desenvolupament de totes les persones.

Per participar-hi només cal accedir al mural participatiu, creat des de la plataforma padlet. Cada aportació serà validada en uns minuts. La setmana vinent es mostrarà des d’aquest mateix espai totes les aportacions i contribucions realitzades per la ciutadania.

Pots participar aportant fotos, vídeos, missatges, dibuixos i altres elements gràfics inspiradors amb motiu d’aquesta jornada, accedint al mural a través del següent enllaç:

>> Mural gràfic Dia Mundial Salut Mental 

Activitats divulgatives i de sensibilització

En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental i amb el suport de l’àrea de Benestar Emocional i Comunitari del CAP de Piera, s’organitzaran dues xerrades als Hostalets de Pierola, previstes per als mesos d’octubre i novembre i amb data encara per concretar. La primera versarà sobre l’addicció a les pantalles, amb la participació de l’associació SPOTT, i la segona una taula rodona sobre el TCA (Transtorn de la Conducta Alimentària, relacionats amb l’autopercepció i la distorsió de la imatge corporal), amb la participació d’una psicòloga del CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil), dos testimonis de famílies, una de les quals és també voluntària de l’associació contra l’anorèxia i la bulímia.

 

Comparteix