La Diputació de Barcelona aportarà 307.000€ a projectes hostaletencs

1034

En el marc de les Taules de Concertació per als anys 2016-2019, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola rebrà un suport econòmic de 307.500€ per desenvolupar projectes estratègics i de millora del dia a dia dels veïns del municipi. L’ajut de la Diputació augmenta un 15% respecte l’anterior mandat.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va sol·licitar, dins del marc de les Taules de Concertació, un ajut econòmic per desenvolupar un conjunt d’actuacions prioritàries en els àmbits urbanístic, de serveis i mediambiental.

El suport econòmic de 307.500€ es destinarà als següents projectes:

  • Ampliació del cementiri municipal: Obres de condicionament, millora i ampliació del cementiri municipal dels Hostalets de Pierola per tal de garantir un servei correcte a la comunitat. Suport econòmic: 115.000€.
  • Zona de vianants al carrer Isidre Vallès: Aquesta actuació complementarà i tancarà la semi-zona de vianants del centre del nucli urbà dels Hostalets de Pierola amb l’objectiu de pacificar el trànsit rodat i guanyar espais per als vianants.
    Suport econòmic: 80.000€.
  • Xarxa d’aigua de Can Rovira de l’Estela: La urbanització de Can Rovira de l’Estela no disposa de xarxa de canalització d’aigua pública. Amb aquest suport, s’executarà el projecte per fer arribar la xarxa d’aigua a tots els habitatges de la urbanització. Suport econòmic: 70.000€.
  • Franges de protecció de Can Rovira de l’Estela i Can Martí: Les franges de protecció forestal són un element preventiu bàsic davant dels incendis forestals en les urbanitzacions envoltades de boscos que protegeixen persones i habitatges. Gràcies a aquesta partida s’executaran les franges corresponents a Can Rovira de l’Estela i Can Martí. Suport econòmic: 35.000€.
  • Redacció del projecte executiu del camí de vianants i bicicletes entre Piera i els Hostalets de Pierola: Ambdós ajuntaments han acordat l’execució d’un vial que faciliti la connexió entre Piera i Els Hostalets de Pierola, tant per a vianants com per a ciclistes. Suport econòmic: 7.500€.

Les Taules de Concertació són un dels instruments que preveuen i orienten el sistema de cooperació i d’accés  als àmbits que integren el Pla ‘Xarxa de governs locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona’. La seva funció és donar suport als ens municipals en les seves prioritats de millora i desenvolupament del territori.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola agraeix a la Diputació de Barcelona el suport facilitat per desenvolupar aquest conjunt de projectes que són necessaris per millorar el dia a dia de tots els veïns dels Hostalets de Pierola.

Comparteix