Un diumenge vibrant entre gegants, escuma i sarsuela

1588

Tot i que després de les festes i empalmades de dissabte els hostaletencs podien estar cansats, el diumenge van continuar donant-ho tot i van sortir al carrer a gaudir dels actes programats.

Al matí, la Cercavila de Festa Major amb els gegants de Masquefa, La Beguda Alta i Molins de Rei va recòrrer els carrers de poble fent ballar a grans i petits.

A la tarda, la millor recepta per la calor, la Festa de l’Escuma. De nou, famílies senceres van ballar amb les cançons de Gil Rataplam i van acabar remullant-se en una escuma que va cobrir la Plaça del Dr. Conde.

Arribada la nit, l’auditori de Cal Figueres es va omplir de veïns amb ganes de Sarsuela i de Plàcido Domingo. La sala es va omplir de gom a gom per sentir i veure la retransmissió de “Amor, vida de mi vida”.

I avui, últim dia de Festa Major. Gaudim del trenet turístic, que tindrà parada a l’exposició del CRIP, la missa solemne a les 12h, la cercavila i vermut cap a les 13h, les havaneres a les 21h i l’espectacle final de festa a les 23.30h. No pareu, que queda tot un últim dia per endavant!

Les millors imatges aquí.

Comparteix