Divendres remullat i amb molta alegria

1474

Divendres es va celebrar el segon dia de la Festa Major 2016 dels Hostalets de Pierola. I tant com sí com no… va ser un dia passat per aigua!

Des de primera hora del matí els jocs inflables a la piscina van fer gaudir els infants i pares hostaletencs. Un matí ben mullat!

A la tarda es va instal·lar l’espectacular tobogan aquàtic al carrer Catalunya. Grans i petits van tirar-se una i una altra vegada. Els gairebé 100 metres de recorregut es van omplir de gom a gom. Tothom va voler fer el descens aquàtic. Malauradament la pluja va fer acte de presència i l’esdeveniment es va acabar abans d’hora.

Tot i la intensa pluja caiguda, els espectacles previstos per a la nit es van desenvolupar sense cap mena de problema. El correfoc amb els Diables de Piera va començar una hora més tard, però com sempre, el seu recorregut de foc va fer córrer a petits, joves i grans darrere o a davant dels dimonis.

Per finalitzar la nit, gran nit jove amb les versions d’Hotel Cochambre, que van fer durar la nit fins a les 5 del matí.

Les millors imatges del divendres, aquí.

Dissabte al matí ha estat oberta l’exposició de fotografies del 1r Concurs fotogràfic dels Hostalets de Pierola a Cal Batista. A les 18.00h no us perdeu les sardanes a la Plaça de Cal Figueres i seguidament exhibició de Falcons. A la nit festival musical. A les 23h. al poliesportiu l’Orquestra Selvatana. A les 00h. al Parc de Cal Ponsa “Guateque i Festa” i a les 00.15h empalmada jove de Festa Major al Camp de la Serra.

Aquesta nit no parareu!

Comparteix