Els Hostalets de Pierola: de la vinya a la taula

1911

Cap de setmana intens amb la proposta estrella de l’entitat ‘Teca i Festa’ dels Hostalets de Pierola i dos dies dedicats a la cultura de la vinya tan arrelada a la zona.

Dissabte va tenir lloc la festa ‘Cava i teca’ amb 9 expositors de caves i tapes a base de sushi, focaccia, pernil i ruca, pastissets de formatge i brownie i música en directe a ritme dels Dixieland Preacher que van animar una vetllada on es van repartir més de 500 racions de menjar i uns 1.700 tiquets en begudes.

Per altra banda, diumenge 2 de setembre, va tenir lloc la Festa de la Verema amb sortida a la vinya i recollida de raïm. Cal destacar la novetat d’enguany a l’hora de trepitjar el raïm pels més menuts que, enguany, van dinamitzar les hostaletenques Imma Flo i Esther Sanahuja i que va servir per tal que aquest moment tan especial fos més dinàmic i controlat. Com cada any, l’esmorzar es va distribuir en les dues modalitats de forquilla o entrepà i va reunir 250 comensals.

Tot un èxit de l’entitat ‘Teca i Festa’ que manté aquesta tradicional jornada i que tanca la temporada després un gran estiu on van servir el sopar de la 5a Caminada Nocturna i amb una molt bona edició, també, del guateque inclòs en els actes de la Festa Major.  

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola agraeix la feina feta pels i les membres de ‘Teca i Festa’.  Sense el seu esforç no haurien estat possibles les activitats d’aquest cap de setmana.

     

Comparteix