L’Escola Renaixença arrenca el projecte Escola Nova 21

1802

L’Escola Renaixença dels Hostalets de Pierola se situan entre els 30 centres pioners que arrencaran el projecte Escola Nova 21.

L’ambiciós projecte de transformació del sistema educatiu engegat per la Fundació Bofill i el Centre Unesco ja ha escollit les primeres escoles i instituts que l’aplicaran. Escola Nova 21, el projecte del Centre Unesco i la Fundació Bofill per transformar el sistema educatiu català, ja ha triat els 30 centres que s’involucraran primer en aquest procés.

La mostra inclou centres públics, concertats i privats, distribuïts per tot el territori i amb alumnat de perfils socioeconòmics molt diversos. Els promotors la defineixen com una «mostra representativa», i l’objectiu de la tria és portar a la pràctica el projecte i adaptar-lo en els pròxims 3 anys a tots els tipus d’escola diferents que hi ha a Catalunya.

Eduard Vallory, director d’Escola Nova 21, vol deixar molt clar que aquests 30 centres seran els primers a fer el canvi, però que faran també la funció d’obrir el camí a la resta.

Aquests centres faran el procés acompanyats d’escoles i instituts que ja apliquen tècniques avançades d’ensenyament i l’aniran compartint progressivament amb la resta dels 458 centres que s’han apuntat a Escola Nova 21. Aquesta és la llista sencera dels 30 centres.

Recordeu:

Divendres xerrada informativa sobre el projecte de renovació pedagògica Escola Nova 21 a les 18.30h a l'auditori de Cal Figueres.

Comparteix