‘La infanticida’ tanca el tast de literatura

2020

La filòloga i dinamitzadora, Lídia Coll Vidal, interpreta la lectura teatralitzada de ‘La infanticida’ de Víctor Català. Es tanca així el cercle d’un cicle que ens ha acostat 5 grans escriptores de la mà de les hostaletenques Lourdes Riba i Montse Gascón amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Aquest divendres finalitza la primera edició del ‘Tast de literatura’ dedicat a 5 escriptores catalanes i que s’han programat del 12 de novembre al 8 d’abril. Caterina Albert (Víctor Català), Aurora Bertrana, Mercè Rodoreda, Montserrat Roig i Maria Mercè Marçal han estat les protagonistes en unes sessions on Lourdes Ribas ha anat desgranant la personalitat, la trajectòria i, sobretot l’obra de cadascuna d’elles.

Precisament per tancar el cicle, l’auditori Cal Figueres serà escenari de la lectura de ‘La infanticida’ de Víctor Català, aquest divendres 8 d’abril a les 19.30 hores. Una posada en escena a càrrec de la filòloga i dinamitzadora, Lídia Coll, a qui vàrem poder gaudir de la seva professionalitat el passat mes d’octubre en l’homenatge a l’escriptor local, Santi Mora.

 

Comparteix