Punt assessorament energètic

  90

  When

  28/03/2024    
  19:00 - 21:00

  Where

  Ajuntament dels Hostalets de Pierola
  Plaça Cal Figueres, Els Hostalets de Pierola

  Event Type

  Loading Map....

  Des de l’àrea de Medi Ambient es programa una jornada mensual, l’últim dijous de mes per donar informació en matèria d’eficiència i consum energètic. Per rebre aquest assessorament cal inscriure’s prèviament per correu electrònic o a l’Ajuntament. La pròxima convocatòria disponible és el 28 de març.

  L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix el Punt d’Assessorament Energètic el darrer dijous de cada mes de 19.00 a 21.00 hores a l’Ajuntament. La pròxima convocatòria és el  dijous 28 de març.

  El tècnic Manel Rivero, professional de l’àmbit de l’energia, assessora en matèria d’eficiència i consum energètic domèstic: plaques solars, tipologia d’aïllaments, factures de consums energètics, descarbonització de l’habitatge, tramitació de subvencions, etc.

  Per apuntar-s’hi cal fer reserva prèvia a recepció de l’Ajuntament o a través de l’e-mail pae@elshostaletsdepierola.cat.  Les places són limitades i es prioritzarà l’accés, que és gratuït, per ordre d’inscripció. Abans de demanar cita cal emplenar aquest formulari amb les dades de la factura elèctrica.

   

  Comparteix