La Festa Major 2016 ja arriba… Gaudim-la plegats!

5042
Ja ha arribat el mes de juliol i, com cada any per Sant Jaume, els Hostalets del Pierola celebra la seva Festa Major.

Del dijous 21 al dilluns 25 d’aquest mes, els veïns i totes aquelles persones que s’apropin al poble podran gaudir de les celebracions i les tradicions dels Hostalets de Pierola, així com de tots els espectacles programats. Ja cal que estigueu preparats!

La regidoria de Cultura, en col·laboració amb les entitats, associacions i particulars, ha dissenyat un programa ple d’activitats que, de ben segur, farà que no estigueu massa temps a casa: Espectacles infantils, balls, esport, sopars de germanor, havaneres, correfoc, nit jove i moltes altres activitats farciran una edició on els hostaletencs i tots els visitants, un any més, han de ser els principals protagonistes.

Us animem a tots a viure i gaudir amb intensitat aquestes dates. Són dies únics i els més especials del nostre calendari, sobretot si els compartim amb els amics, la família i la gent del nostre entorn.

Fer una menció molt especial a les entitats i persones del municipi que col·laboren directament en l’organització de la Festa Major 2016. Moltes gràcies a tots!

Podeu descarregar-vos el programa aquí.

Mireu tots els actes previstos aquí.

Cal destacar també la celebració del 2n Concurs d’Instagram dels Hostalets de Pierola. En aquesta edició es premiarà el millor selfie/retrat de la Festa Major! El guanyador s’emportarà una Smartbox “M’agrada Catalunya”. Atenció a les etiquetes i al #FMHostalets16.

Molt bona Festa Major a tothom!

Comparteix