Final de la Festa Major dels Hostalets de Pierola 2016

1747

El dilluns, 25 de juliol va ser el darrer dia de la Festa Major dels Hostalets de Pierola. Tot i això, els veïns van gaudir d’una jornada plena d’emocions i amb molta activitat.

A partir de les 11h el trenet turístic va traslladar tots els passatgers que van voler conèixer, tot fent un volt, el patrimoni i la història hostaletenca.

Al migdia a la parròquia de Sant Pere es va oficiar la missa en honor a Sant Jaume i el dia de Festa Major.

Tot seguit, la cercavila musical amenitzada pels Dr. Jazz Friends van portar els veïns en seguici fins a la torre del Sr. Enric, on esperava el concert-vermut i el lliurament de premis del 1r Concurs de Fotografia dels Hostalets de Pierola.

Ja al vespre, a la plaça de les Oliveres, el grup Port Vell va interpretar tot el seu repertori d’havaneres en la tradicional Cantada d’Havaneres de la Festa Major.

I com a acte final de la Festa Major, un espectacle final ple de llum, color i pirotècnia que va servir per tancar la gran edició d’aquest any 2016.

Les millors imatges del dia aquí.

Ara vénen uns dies de descans, no gaires, però. L’agost arriba ple d’activitats, esdeveniments i festes… Aneu reservant dates perquè a l’agost… tampoc pararem a casa!

Comparteix