Finalitzades les obres al carrer d’Esparreguera de Can Fosalba

1094

Les obres d’arranjament al carrer Esparreguera de Can Fosalba ja han finalitzat. El nou traçat assegura el pas als vehicles de la zona i millora l’accessibilitat. 

Les obres, que es van iniciar el passat 9 d’abril, ja han finalitzat. Una vegada col·locada la nova pavimentació el carrer resta totalment obert a tota la circulació i sense restriccions.

La finalització d’aquesta obra permetrà als veïns del carrer Esparreguera i de l’entorn desplaçar-se amb els seus vehicles sense cap tipus d’incidència. Una vegada acabades les obres, Telefónica procedirà a tensar el cablejat existent i substituir alguns suports que es troben en mal estat de conservació.

Recordar que el trànsit per aquest carrer va quedar afectat el passat 9 d’abril de 2010 després d’un període de pluges intenses que van provocar un esvoranc a l’alçada de la parcel·la número 133. El passat mes d’abril, i després d’un llarg procés administratiu, es va arribar a l’acord i es va autoritzar el projecte per tal de consolidar definitivament el desviament provisional efectuat durant l’any 2010 com a nou traçat del carrer en aquest punt.

Comparteix