Explora el teu futur

92

Primeres accions d’orientació professional de l’11 al 21 de març a través de la xarxa TET Anoia Sud sota el nom Explora el teu futur amb l’organització d’unes jornades dirigides al sector jove del territori que vol rebre informació de diferents vies per encaminar les opcions de cara els pròxims anys.

Aquestes jornades pretenen proporcionar eines i recursos que facilitin la presa de decisions sobre el futur, en l’àmbit acadèmic, professional i personal. De l’11 al 21 de març de 2024 en els municipis de Cabrera d’Anoia, Capellades, els Hostalets de Pierola, la Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt, Masquefa, Piera i Vallbona d’Anoia es podrà assistir a xerrades motivadores adreçades a joves, tallers i mini-fires als centres educatius del territori, xerrades informatives sobre itineraris formatius adreçades a joves i famílies i punts d’orientació personalitzada en els punts locals d’orientació. Es podrà consultar tota la programació en el díptic de les jornades.

A banda, la Xarxa TET Anoia Sud posa a disposició dels joves i centres educatius d’un seguit de vídeos on s’exposen experiències de joves de la zona sobre els seus itineraris formatius i professionals. Aquests vídeos es podran veure a través de l’Instagram dels Serveis de Joventut dels municipis i a la pàgina web de la Xarxa TET.

Per altra banda els municipis de la Xarxa TET de l’Anoia Sud han organitzat durant aquest mes les Jornades de l’Orientació. S’oferiran recursos i xerrades, des del dilluns 4 fins al dijous 21 de març a joves i famílies, per informar de quines opcions tenen després de l’ESO i com accedir-hi.

Concretament, el dijous 14 de març a les 19.00 tindrà lloc una xerrada a l’auditori Cal Figueres dirigida a les famílies per parlar dels itineraris educatius després de l’ESO. Trobareu més informació contactant amb l’àrea de Joventut dels Hostalets de Pierola a través de la seva tècnica Judit Alamo (Tel. 639 381 081).

AJMQF – Cartell Explora el teu Futur 2024
Comparteix