El govern dels Hostalets de Pierola suma un nou membre

761

La regidora Natividad Escala (CiU), passa a formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Dirigirà les regidories de Governació i Salut.

Natividad Escala és regidora a l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i representant de l’antiga coalició Convergència i Unió (CiU). Va accedir al càrrec com a cap de llista després de les passades eleccions municipals de maig de 2015 i, durant el darrer any, ha format part del grup de l’oposició.

L’equip de govern, format pels grups del PSC i MCH, ha promogut l’ampliació dels membres de govern amb l’objectiu de treballar amb més transversalitat i assumir les aportacions de la nova membre, Natividad Escala.

Així, durant el passat ple extraordinari del 27 d’octubre, es va confirmar la incorporació de Natividad Escala a l’equip de govern, on dirigirà les regidories de Governació i Salut.

Modificacions al cartipàs municipal

L’entrada a l’equip de govern de la regidora Natividad Escala implica la modificació parcial del cartipàs municipal que queda de la següent manera:

Sr. Daniel Vendrell: Alcaldia

Sr. Jaume Trias: 1r Tinent d’Alcaldia i regidor d’Hisenda, Urbanitzacions i Cultura.

Sra. Marta Casas: 2a Tinent d’Alcaldia i regidora de Benestar social, Gent Gran i CRIP.

Sr. Pera Sarrà: 3r Tinent d’Alcaldia i regidor d’Urbanisme, obres i serveis.

Sra. Carme Zaragoza: Regidora de Joventut, Turisme i Educació.

Sr. Jordi Ramas: Regidor de Medi ambient i Recursos humans.

Sra. Natividad Escala: Regidora de Governació i Salut.

 

Comparteix