El ‘Gran Recapte’ necessita voluntaris!

870

Ja s’ha iniciat la campanya de captació de voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments que tindrà lloc els pròxims dies 1 i 2 de desembre. Vols ser voluntari?

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Als Hostalets de Pierola, fins al moment, s’hi adhereix a la campanya el supermercat ‘Suma’.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen de la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la vuitena edició.

Tothom que vulgui fer de voluntari cal que s’inscrigui prèviament. Aquí ho podeu fer!

Som-hi! Entre tots i totes podem aconseguir que aquesta vuitena edició sigui també un gran èxit. Èxit pel que fa a les tones d’aliments recollits per les persones més vulnerables dels nostres municipis i èxit pel gran nombre de persones voluntàries que aconseguiran, un any més, que entre tots podem aconseguir grans coses.

El Gran Recapte d’Aliments al 2016 va recollir 4.374.000 kg en més de 1.837 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 23.715 voluntaris. La fita per a l’edició del 2017 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.

Comparteix