L’Hostal 25 a la teva pantalla

1087

El número 25 de la revista L’Hostal ja està a les vostres cases. També podeu gaudir del seu contingut a les vostres pantalles.

La revista municipal dels Hostalets de Pierola, L’Hostal, ja ha publicat el seu número 25. És un número important i s’ha celebrat amb el disseny d’una portada especial a càrrec de l’artista local Carlota Delgar.

L’Hostal 25 ha volgut recollir en les seves pàgines la intensa activitat cultural i festiva dels Hostalets de Pierola. Queden reflectides les notícies i articles sobre les festes i tradicions que acompanyen els hostaletens durant la primavera i l’estiu.  També s’ha volgut ressaltar la diversitat del municipi amb un especial de ‘Festes Majors’.

Podreu llegir sobre les experiències i els èxits professionals, personals i educatius d’alguns joves hostaletencs. Una visió que ens apropa a la realitat dels nostres joves i que sovint no s’acostuma a posar en valor.

La vinya, el vi, el cava i la verema, que  són trets que fonamenten la nostra identitat, els resten reflectits entre les pàgines d’aquest exemplar.

I per acabar, entre d’altres, també us podreu endinsar en la història comercial dels Hostalets de Pierola durant el segle passat. Un article sobre la història de famílies comerciants i emprenedores que us transportarà a fa uns quants anys.

Podeu visualitzar i descarregar L’Hostal 25 a continuació:

Comparteix