Els Hostalets de Pierola diu adéu a l’estiu

1228

Cap de setmana intens per acomiadar un estiu plegat de propostes i activitat. Les Festes de Fi d’Estiu donen pas a la tardor amb activitat cultural, esportiva i gastronòmica.

Després de Sant Joan, la Caminada Nocturna, la Festa Major, Setmana de la Joventut, festes de l’Onze de Setembre aquest 14, 15 i 16 de setembre van tenir lloc les Festes Fi d’Estiu amb l’Espai dinàmic que combinava les food trucks amb concerts de Suu (divendres), la Banda Biruji (dissabte), Fredy Fresquet & The Red Light i la Dj Mirall (diumenge).

Paral·lelament, dissabte i diumenge el protagonisme va ser també per al 5è Mercat Modernista a la plaça de Cal Figueres i contacontes, jocs de cucanya, taller de manualitats o el cercle de percussió.

Cal destacar dues activitats que, en principi no tenien relació directe amb les festes però que han coincidit en espai i temps. D’una banda la cinquena edició de les 2 hores de Resistència en BTT seminocturna que va reunir a grans corredors en un circuit que passava pel parc de Cal Ponsa, la torre del Sr. Enric o la placeta Dr. Conde i que va comptar amb una molt bona expectació. El lliurament de premis, que va comptar amb la presència de l’alcalde, Daniel Vendrell, va fer-se a l’espai dinàmic, just abans del concert de la Banda Biruji. Podeu consultar els resultats i premiats aquí.

Per altra banda, diumenge a l’auditori de Cal Figueres va tenir lloc el concert de l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48 amb Viena, punt de trobada. Era el 121è concert organitzat per l’associació Amics de la Música dels Hostalets de Pierola.

Amb aquesta proposta -i l’inici del curs escolar-, es dona per finalitzat l’estiu 2018 on tant al nucli com als barris dels Hostalets s’ha viscut amb molt bona participació.

Comparteix