Els Hostalets de Pierola acull la trobada anual de les ADF de l’Anoia

945

Les Associacions de Defensa Forestal (ADF) de la comarca de l’Anoia programen la seva trobada anual als Hostalets de Pierola per aquest dissabte, 29 d’abril.

Les ADF de l’Anoia es troben anualment per fer la seva assemblea general de la Federació. Una trobada on es plantegen els temes més importants de les associacions i es decideixen les línies estratègiques a desenvolupar al llarg de l’any.

Aquest 2017, la trobada també tindrà un caràcter més lúdic i formatiu. D’aquesta manera, després de l’assemblea hi haurà una xerrada a càrrec dels agents rurals i, posteriorment, un esmorzar popular amb espectacle de talla d’escultures amb motoserra. Aquests dos darrers esdeveniments seran oberts a tothom.

El programa previst és el següent:

9.00: Assemblea general de la Federació. Auditori de Cal Figueres.

9.45: Xerrada a càrrec dels agents forestals “Tasques d’investigació dels agents rurals durant els incendis“. Auditori de Cal Figueres. Acte obert a tothom.

10.45: Esmorzar popular i espectacle de talla d’escultures amb motoserra. Plaça del Dr. Eladi Conde. Acte obert a tothom. Es poden adquirir els tiquets a 5€ al supermercat Suma fins al 27 d’abril. Els beneficis es destinaran a l’ADF dels Hostalets de Pierola.

Comparteix