Els Hostalets de Pierola viu una Festa Major plena de participació

2656

La Festa Major 2018, que ja forma part de la nostra història, ha estat molt participada. Ara que tothom ha descansat fem un record.

Ha estat una Festa Major plena d’activitat i molt participada on els actes a carrer i d’interior han estat plens d’hostaletencs i de gent d’arreu que ha volgut compartir la nostra festa.

El tret de sortida va ser el dimarts, 24 de juliol, quan tot i l’amenaça d’una tarda de pluja, que no ho va ser, la Festa Major 2018 va quedar inaugurada! El primer acte, com és tradició, va ser el pregó de Festa Major, enguany ofert pel CEM Cal Maristany. Va ser un pregó emotiu i molt participat, ja que els pregoners van demanar al públic que cantés… i així va ser.
A continuació la companyia d’en Pep Callau i els Pepsicolen van oferir una gran i divertida cercavila pels carrers del nucli del poble. Tots els participants van gaudir, ballar i saltar amb les propostes dels saltimbanquis.
I arribada la nit va tenir lloc el sopar a la fresca a la placeta. Una molt bona oportunitat per fer germanor i començar la festa amb alegria i retrobaments. El sopar va finalitzar amb el ja tradicional bingo de 4 tirades i molt bons premis.

 

El dia de Festa Major, dimecres 25 de juliol, va deixar moments de germanor i festa divertits i emocionants. Al migdia, després del tradicional Ofici de Festa Major, una cercavila liderada per la nova Colla de Bastons dels Hostalets de Pierola va portar els veïns des de l’església fins a la plaça del Dr. Conde. A l’ombra dels arbres i davant la Torre del Sr. Enric es van lliurar els premis del 1r Concurs de Pintura ràpida on, els assistents, van gaudir del tradicional Vermut de Festa Major amenitzat pels Grallers de Sitges.

Ja a la tarda va tenir lloc el teatre familiar amb ‘Teatre Arrossegat de Catalunya’ i, el segon dia de la Festa Major, va acabar amb el Teatre de Festa Major i l’obra ‘El Sr. Bohigues i el seu espectacle’ amb una gran resposta del públic que va omplir la plaça Dr. Conde, on hi havia l’escenari.

No us perdeu les millors imatges del dia aquí.

El dijous 26 de juliol va ser molt familiar amb activitats per a totes les edats, però sobretot de caràcter infantil i juvenil. No et perdis les millors imatges.
Al matí el tobogan aquàtic va significar una emoció refrescant per a tots els participants. Va deixar imatges molt divertides.
A la tarda, els monocicles i els cars van fer passar una tarda sobre rodes als més joves de la família. I cap el vespre, una batalla làser es va celebrar a la plaça del Dr. Conde.
Finalment, la ‘Sidral Brass Band’ va refrescar la nit amb la seva música divertida i alegre que va fer que molts veïns ballessin al seu so.
El divendres 27 arribava el dia més jove i els veïns i veïnes, i sobretot els més joves, ho van donar tot.
La festa s’iniciava al matí amb els jocs aquàtics a la piscina, que es va omplir de gom a gom. A la tarda, els jocs familiars ompliren els entorns de la plaça del Dr. Conde.
Al vespre va començar la ‘Nit Jove’. El gran correfoc va recórrer els principals carrers del poble, seguit sempre d’uns hostaletencs amb moltes ganes de festa i foc. En acabar, la xaranga va portar tothom cap al poliesportiu, on Buhos + Zebrass Band + Dalton Bang van omplir la pista de joves (i no tan joves) disposats a ballar i saltar fins al límit.

Dissabte 28 va ser el dia més engalanat de la Festa Major. L’Orquestra Maravella va acompanyar la festa durant tot el dia. Al migdia, la plaça de Cal Figueres es va omplir de sardanes i al vespre va arribar un dels moments més esperats: El concert i ball amb l’Orquestra Maravella. En paral·lel al parc de Cal Ponsa es va viure un retorn als anys 80 amb la  Disko-Festa i Teca.

Teniu les millors imatges aquí.
I va arribar diumenge, 29, el darrer dia de Festa Major.  Un dia amb sabor a acomiadament i amb moltes ganes de festa a la vegada.
Al migdia la cercavila de gegants va omplir els carrers dels Hostalets de Pierola de música i balls. Els gegants de Molins de Rei, Piera i La Beguda van ser els protagonistes.
A la tarda, la plaça del Dr. Conde es va omplir de famílies disposades a remullar-se i refrescar-se amb l’escuma dels ‘Més Tumàcat’.
Les havaneres al vespre amb el grup ‘La Barcarola’ va omplir la plaça de les Oliveres de boniques cançons i records de temps llunyans.
I per donar per tancada la #FMHostalets18, un espectacular espectacle de llum, so i focs d’artifici que va arrencar grans ‘Ohhhhh!!’ als assistents a la plaça de Cal Figueres.
Un any més, felicitem a l’organització, entitats i agents implicats i, sobretot, a tots els veïns que han viscut amb intensitat aquesta gran Festa Major 2018.

Comparteix