Els Hostalets de Pierola per la Marató

1445
Els Hostalets de Pierola ha  mostrat la seva cara més solidària en una setmana plena d’activitats dedicades a La Marató de TV3.

El dijous 15 de desembre s’estrenava la primera proposta del programa de Nadal amb les havaneres per la Marató de TV3 que va tenir lloc a l’auditori de Cal Figueres. El Dr. Joan Solanellas es va encarregar de fer una explicació sobre les malalties que han centrat la campanya televisiva d’enguany i, a continuació, va tenir lloc l’actuació benèfica del grup d’havaneres ‘Roques blaves’ amb rom cremat a la mitja part. (+Imatges)

havaneresRelacionat també amb la Marató de TV3, diumenge va tenir lloc la 5a Marxa BTT Pedals i la Pedalada popular que va reunir 250 ciclistes que no es van voler perdre aquesta trobada amb recorreguts de 8 (familiar), 20 i 40 quilòmetres. Amb sortida i arribada al parc de Cal Ponsa, l’èxit va ser incontestable fruit també de la bona organització per part del BTT Serra Alta, Club Ciclista Piera, l’Ajuntament de Piera i la Comissió d’Esports i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.
Destacar els guanyadors en el circuit curt masculí amb Mario Vidal (Barcelona), Marc Perea (Piera) i Marc Miranda (Terrassa), l’Inma Moreno (Hostalets), Eva Sanz (Sant Vicenç de Castellet) i Carme Salvat (Vilabella) en categoria femenina i, en el circuit llarg, Moisés Villar (Sant Fruitós de Bages), Adam Godoy (Mediona) i Jordi Galofre (Llorenç del Penedès).
Recordem que l’edició de la Marató de TV3 dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques va tancar el marcador amb, pràcticament, 8 milions i mig d’euros.
Podeu veure més fotografies prement aquí.
Comparteix