Els Hostalets de Pierola aposta pels sistemes de seguretat ciutadana de darrera generació

1524

L’Ajuntament inicia un projecte ambiciós per millorar la seguretat de la ciutadania blindant els accessos al municipi, amb la darrera tecnologia de videovigilància i lectura de matrícules.

Es tracta d’una iniciativa de l’equip de govern per modernitzar la seguretat ciutadana del municipi  amb l’objectiu de millorar i optimitzar el treball dels Vigilants Municipals. L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola inicia un ambiciós projecte que blinda els accessos per carretera amb l’equipament de nous sistemes de videovigilància i lectura de matrícules de darrera generació.

Aquests sistemes formen part d’una innovadora solució de seguretat que afavoreixen  la proactivitat i la capacitat operativa i estratègica dels cossos de seguretat, permetent actuar de forma més eficient i amb anticipació davant de les potencials amenaces. Aquestes noves solucions ja han demostrat la seva eficiència a una gran quantitat de municipis del territori català, amb reduccions dràstiques de les taxes de fets delictius.

La tecnologia de reconeixement de matrícules és una clara tendència com a mesura preventiva de seguretat, ja que és altament efectiva i, a més, resulta menys invasiva per a la població que els antics sistemes de videovigilància. Utilitza l’anàlisi intel·ligent de vídeo per reconèixer els caràcters de les matrícules, creuant la informació obtinguda amb les bases de dades de la policia per generar avisos davant els vehicles sospitosos.

L’innovador projecte aprofita les comunicacions en xarxa i sense fils entre els sistemes, integrant els equips i permetent actualitzacions i futures millores. És, per tant, una gran aposta de futur que situa el municipi a l’avantguarda de la seguretat municipal.

D’aquesta manera, Els Hostalets de Pierola materialitza la voluntat de modernitzar-se per garantir la seguretat al territori i així contribuir a un increment del benestar dels seus ciutadans.

Comparteix