Incendi a la planta de tractament de residus de Can Mata

1717

Aquest matí, minuts abans de les 06.00 hores, s’ha declarat un incendi a la planta de tractament de residus de Can Mata. No hi ha perill per a la població.

En aquell moment s’ha iniciat el protocol per a situacions d’emergència i s’ha comunicat la situació als Bombers de la Generalitat de Catalunya que han acudit al lloc dels fets de manera urgent. Ràpidament han començat les feines de control del foc.

A l’incendi, que presenta una extensió d’uns 2.500 metres quadrats, hi estan treballant 17 dotacions terrestres.

No hi ha danys personals i no es tem que afecti a cap nucli urbà, ja que les flames estan confinades dins l’abocador de Can Mata.

En aquests moments, (11.30h.) l’incendi està encerclat però no controlat. Es preveu que les feines d’extinció s’allarguin algunes hores a causa del volum de la brossa cremada.

L’Alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell, en declaracions a Catalunya Ràdio, Informatius de TV3 i a l’Agència Catalana de Notícies ha valorat de manera molt positiva la ràpida actuació del cos de bombers i ha remarcat que l’incendi no presenta cap perill per als veïns dels Hostalets de Pierola ni a la resta de poblacions properes.

Comparteix