Iniciades les obres de millora del carrer Isidre Vallès

1309

Les obres de millora al carrer Isidre Vallès, que han començat aquest dimarts 22 de novembre, tenen l’objectiu de facilitar l’accessibilitat i ordenar la circulació de vehicles i vianants en aquesta zona.

Una de les actuacions programades més importants s’inclou en el pla de millora dels carrers del centre del poble i, precisament, afecta el carrer Isidre Vallès com una de les vies principals del poble pel que fa a vehicles i vianants.

Es pretén donar prioritat als vianants en el tram comprès entre el carrer Catalunya i el carrer Major. Les obres incorporaran una pilona a la cruïlla del carrer Catalunya per tal de tancar el carrer al trànsit rodat en moments puntuals (caps de setmana, Festa Major, etc.) i deixar accés per guals, serveis i càrrega-descàrrega mitjançant accionament mecànic. Aquest carrer, juntament amb la plaça del Dr. Conde, crearan una zona d’esbarjo i de reunió per a les famílies.

La previsió és que les obres finalitzin abans de Nadal.

El passat dilluns, 21 de novembre va tenir lloc la presentació del projecte als veïns que podeu veure a continuació:

Com quedarà la circulació de vehicles?

La direcció al carrer Isidre Vallès restarà igual que fins ara i no estarà permès l’aparcament.

Parada d’autobús?

La parada del bus, a partir de les obres i de forma permanent, se situarà al carrer de Catalunya, davant la façana del Casal Català.

Com quedarà la circulació en d’altres carrers de l’entorn?

La millora del carrer Isidre Vallès no implicarà gaires modificacions en altres carrers, només al carrer de Catalunya. A partir de l’inici de les obres, i de forma permanent, el tram del carrer de Catalunya, entre els carrers Mestre J. Lladós i Caseta de l’Hort, serà d’una única direcció en sentit descendent.

A partir d’aquest moment es podrà aparcar a les dues bandes del carrer Catalunya, excepte en el punt de parada de l’autobús.

Comparteix