Inoblidable 51a Festa de la Vellesa dels Hostalets de Pierola

1411

La 51a Festa de la Vellesa dels Hostalets de Pierola ret homenatge als hostaletencs més grans amb una gran diada de germanor, tradició i cultura.

L’alcalde, Daniel Vendrell, anuncia la posada en marxa d’un nou carnet bus per la gent gran hostaletenca que permetrà desplaçaments gratuïts.

Coincidint amb el Dilluns de Pasqua, aquest 2 d’abril començava la 51a Festa de la Vellesa amb la tradicional missa solemne cantada pel cor parroquial a l’església Sant Pere.

A continuació, avis i acompanyants es van desplaçar al teatre del Casal Català on va tenir lloc el dinar que, en aquesta ocasió, consistia amb un còctel de gambes, pollastre rostit amb guarnició, cava, pastís i gotes.

Unes taules llargues i un ambient de retrobament van donar espai també pels parlaments de l’alcalde, Daniel Vendrell i de la regidora de Gent Gran, Marta Casas que van provocar un gran aplaudiment amb l’anunci d’una targeta que es lliurarà als veïns a partir de 65 anys i que els permetrà desplaçar-se dels Hostalets a Piera i dels barris de Serra Alta i Can Fosalba a Esparreguera en transport públic ​amb accés ​gratuït.

Un total de 220 comensals omplien la sala del teatre a l’espera de viure un dels moments més divertits i entranyables amb la posada en escena de l’espectacle ‘Bona gent’  càrrec de l’humorista Quim Masferrer, molt conegut pel seu programa de TV3 ‘El Foraster’. L’actor va oferir un show increïble amb la inestimable ajuda i complicitat del públic que van participar en unes entrevistes i converses que combinaven a la perfecció anècdotes, poble i, sobretot, bon humor.

Autoritats locals, la gent gran i els seus acompanyants van poder viure una gran trobada que recordaran durant molt de temps.

Més imatges del dinar i l’espectacle ‘Bona gent’ prement aquí.​

La Festa de la Vellesa dona pas als actes de la Setmana de la Gent Gran als Hostalets de Pierola que acabarà aquest diumenge, 8 d’abril. Els actes previstos inclouen cafè-tertúlia, caminada a la Pobla de Claramunt, bingo, cinema, teatre intergeneracional amb titelles, excursió al reial monestir de Sant Cugat del Vallès i visita modernista a Sabadell i una actuació al teatre del Casal amb un recull líric d’òpera i sarsuela.

 

Comparteix