S’actualitza la licitació del ‘Porta a porta’

851

Es torna a licitar el servei de recollida selectiva de residus ‘Porta a porta’ amb una actualització que té en compte l’oscil·lació de preus d’alguns elements i que veu ampliada la presentació de les ofertes, finalment, fins al 20 de juny. L’aplicació del sistema de recollida s’ajorna fins després de l’estiu.

La licitació per al servei del ‘Porta a porta’, que es va publicar fa poc més de dos mesos, actualitza les seves condicions arrel dels efectes de la pujada dels carburants amb una clàusula que tindrà en compte les variacions de preu d’elements variables i que s’adaptarà a la contractació.

El servei surt ara a licitació amb un pressupost màxim molt similar amb 1.208.357,26€ per 5 anys. El termini de presentació d’ofertes acaba el 20 de juny, la qual cosa fa que els terminis previstos inicialment es moguin i es faci la posada en marxa del servei als Hostalets de Pierola passat l’estiu.

Per altra banda, la licitació del lot 2, que inclou l’adquisició d’elements d’aportació domèstica, comercial i de via pública i tota la tecnologia de control de l’aportació associada, ha continuat el seu recorregut amb la presentació de propostes, l’obertura de pliques i, en uns dies, amb el recompte definitiu de punts i la publicació del nom de l’empresa adjudicatària.

Anunci licitació:
Servei de recollida ‘Porta a porta’

Comparteix