Manifest de la comunitat musulmana dels Hostalets de Pierola

1089

Aquest dimecres, 23 d’agost la comunitat musulmana dels Hostalets de Pierola ha expressat, mitjançant la lectura d’un manifest, el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils.

Just a les 12 del migdia, la comunitat musulmana dels Hostalets de Pierola, acompanyada dels veïns i les autoritats municipals, s’ha concentrat davant de l’Ajuntament per llegir un manifest de condemna als atemptats de Barcelona i Cambrils.

La lectura del manifest ha estat a càrrec de dues infants hostaletenques de l’Associació Al Amal (esperança), flanquejades per veïns que portaven cartells amb missatges de condemna, pau i solidaritat.

A través del manifest, la comunitat musulmana ha mostrat el seu rebuig i repulsa als atemptats de Barcelona i Cambrils i ha deixat clar que l’Islam no permet els comportaments violents i es regeix pels valors de la solidaritat i el respecte. A la vegada s’ha volgut enviar un missatge d’acompanyament a totes les víctimes i els seus familiars i amics. Finalment el manifest ha agraït a les forces de seguretat i emergències tota la feina feta per salvaguardar la llibertat i la seguretat de tothom.

Per acabar l’acte s’ha realitzat un minut de silenci en memòria i record de totes les víctimes que ha acabat amb un fort aplaudiment.

A continuació podeu llegir el manifest:

Comparteix