Més enllà de les regles (famílies)

128
Entrada la primavera, arriba la segona part del projecte anual ‘Més enllà de les regles’ amb formacions de dos dies dirigides a les famílies i continguts per saber com acompanyar la menstruació i la ciclicitat (des del naixement fins a l’adolescència). Inscripcions obertes a l’e-mail infoartemeia@gmail.com.
.
L’educació menstrual i cíclica comença a partir del naixement i és important fer-la de forma conscient i revisada tant a nenes com a nens. El tabú menstrual té un impacte en la vivència cíclica i menstrual de les dones i persones menstruants.
.
Aquesta formació, subvencionada, és una gran oportunitat per trobar-nos i reflexionar sobre la vivència menstrual-cíclica i l’educació menstrual rebuda. Un espai on es crearan eines i pràctiques conjuntes per acompanyar la menstruació i la ciclicitat (en filles, dones i persones menstruants) i així millorar la seva experiència.
.
Es farà un grup per a famílies* que tenen infants d’entre 0 a 7 anys i un altre per famílies amb fills i filles de 7 a adolescents de fins a 14 anys.
*Famílies: pare, mare, tiet, tieta, avi, àvia, tutor, tutora o altres referents de l’infant.
.

Grup 1 per a famílies amb filles i fills de 0-7 anys:
Dilluns 15 d’abril i 22 d’abril de 17 a 19 hores a la Torre del Sr. Enric.

Grup 2 per a famílies amb filles i fills de 7-14 anys:
Dimecres 17 d’abril i 24 d’abril de 17 a 19 hores a la Torre del Sr. Enric.
.
Inscripcions a infoartemeia@gmail.com indicant el teu nom i cognoms i la formació a la que es vol assistir. Us animem a participar-hi!

Comparteix