Els hostaletencs seleccionen el ‘Model 1’ de pavelló poliesportiu cobert

1536

En el procés de participació per escollir el model del nou pavelló cobert poliesportiu dels Hostalets de Pierola, els veïns han escollit l’opció 1.
La participació ha estat d’un total de 98 veïns.

Durant el mes d’octubre s’ha obert un procés de participació per escollir el nou model de poliesportiu cobert per als Hostalets de Pierola. El passat divendres, 7 d’octubre, es va fer la presentació dels dos models en un acte obert als veïns i amb l’objectiu d’exposar les singularitats de cada una de les propostes.

Posteriorment es va obrir un període de reflexió i votació entre els dies 10 i 14 d’octubre on van poder participar tots els veïns empadronats a partir de setze anys.

L’urna amb els vots s’ha obert aquest dimecres, 19 d’octubre, a les 10h. Després del recompte de vots el resultat ha estat el següent:

Vots emesos: 98 vots

Model 1: 87 vots

Model 2: 11 vots

Blancs/nuls: 0 vots

Vist aquest resultat, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola iniciarà els tràmits amb la màxima celeritat possible per tal que tots els veïns puguin gaudir d’aquest nou equipament el més aviat possible.

Participació i transparència:

EL projecte del nou pavelló poliesportiu cobert dels Hostalets de Pierola és una prioritat pels veïns del municipi i pel seu govern. És per això que en tot moment el desenvolupament d’aquest projecte s’ha desenvolupat amb la participació directa dels hostaletencs.

A començament de l’any 2015 es va iniciar un procés de participació per seleccionar la ubicació del nou complex esportiu. Els veïns van decidir que el nou pavelló se situaria a les antigues piscines, una proposta que obria oportunitats per aconseguir un gran espai social i esportiu al centre del poble dels Hostalets de Pierola.

Per tal d’escollir el tipus de pavelló que volien els veïns, novament s’ha efectuat un procés de participació on la decisió final l’han tingut els hostaletencs i hostaletenques.

Comparteix