Un campió del món als Hostalets

508

L’Ajuntament lliura una placa en reconeixement a l’hostaletenc Moisés Valero Ruiz, veí de Can Fosalba des del 2021, que va acabar l’any guanyant el WSA Dryland World Championship en la categoria Scooter 1 dog-2 en una modalitat de cursa amb gossos sobre terra seca celebrada a Bèlgica. Amb aquest, Valero ja suma 3 campionats del món.

Des de fa 9 anys que la passió pels gossos i l’esport ha portat a Moisés Valero a dedicar bona part del seu temps a cuidar-los i gaudir de la seva afició compaginant la seva feina amb viatges arreu del món. De moment, Valero ja ha aconseguit 3 campionats d’àmbit internacional i 2 d’estatals.

Moisés Valero viu als Hostalets de Pierola des de l’octubre del 2021, a la urbanització de Can Fosalba, amb una dotzena de gossos (9 huskys, 2 alaskan malamutes i un mestís de teckel), tots ells adoptats, amb qui té un vincle increïble i amb qui forma part del seu equip de competició (nordicblack_team a Instagram).

Precisament, per commemorar el seu recent WSA Dryland World Championship, l’alcalde Gerard Parcerisas, en nom de l’Ajuntament va lliurar una placa en reconeixement coincidint amb una visita de TV3 per enregistrar part d’un dels seus entrenaments a la riera de Pierola.

Més imatges prement aquí.

Comparteix