Molt bona resposta del curs de suport vital i DEA

594

El dissabte 22 de febrer va tenir lloc un taller de formació d’autoprotecció, suport vital i DEA a càrrec d’una professional vinguda de l’Hospital de Terrassa que va impartir els coneixements essencials en una edició on hi van participar la quinzena de places disponibles.

Quan a finals del mes de gener es va anunciar que es faria el curs de suport vital, en menys de 24 hores, es van exhaurir les places per assistir-hi i van quedar-ne unes quantes en reserva. Finalment el dissabte 22 de febrer va tenir el taller on els assistents van poder seguir les indicacions bàsiques i essencials per tenir una bona resposta davant una situació d’emergència.

La infermera de l’Hospital de Terrassa, Patrícia Casas, va dirigir un taller que va passar per com respondre davant el foc i s¡tuacions de risc, com reconèixer l’abast i quines respostes hem de tenir davant persones ferides i pràctiques amb com situar un ferit inconscient per evitar que s’ofegui, com fer un massatge cardíac, la maniobra de Heilmich o l’ús del Desfibril·lador Extern Automàtic.

Vista la demanda i la bona resposta, des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es treballa per tal que, de forma periòdica, es facin més cursos en aquest sentit ja que els coneixements que s’hi adquireixen poden ser determinants per a les persones que ens envolten i per a nosaltres mateixos.

 

Comparteix