Un salt solidari més, en el Mulla’t 2019

873

El diumenge 14 de juliol, els veïns dels Hostalets de Pierola van respondre a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ i van participar activament de la jornada amb el salt col·lectiu a l’aigua de la piscina municipal. També va haver-hi una bona col·laboració econòmica gràcies a la venda de productes de marxandatge que es va fer des de la carpa que, com cada any, l’Ajuntament va instal·lar per a l’ocasió.

L’activitat, que se celebra a la majoria de les piscines catalanes, és una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i recollir fons per poder combatre-la i millorar la qualitat de vida dels seus afectats.

En el cas dels Hostalets, la campanya inclou una carpa amb tovalloles, gorres, samarretes i altres productes de marxandatge que, cada any, serveixen per recaptar fons i que ajuden a la investigació d’una malaltia neurodegenerativa i, ara per ara, sense cura.

L’acte simbòlic de llençar-se tots junts a l’aigua va tenir lloc al migdia i, prèviament, va comptar amb les paraules del regidor Xavier Forner, qui va apuntar dades sobre l’esclerosi múltiple i va explicar la importància de col·laborar i a participar en aquesta causa.

Podeu veure més fotografies prement aquí.

Comparteix