La Nit dels Museus omple el CRIP dels Hostalets de Pierola

2306

Més de 200 persones van passar pel Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic (CRIP) en una nit ben especial amb visites guiades, tapes i bona música.

El passat dissabte, 21 de maig, els Hostalets de Pierola a través del CRIP va celebrar el Dia Internacional dels Museus amb una «Nit oberta al Miocè». Es van programar un conjunt de visites guiades i gratuïtes a l’exposició «Una finestra al Miocè» acompanyada de tapes i postres ofertes per emprenedors hostaletencs i la bona música d’ambient del Dj Jaç, també veí del poble.

Les més de 200 persones que van acostar-se al centre van trobar-se amb un pati embellit per a l’ocasió amb llums, taules i cadires per gaudir de la nit, el menjar i les visites culturals. Inicialment hi havia previstes dues visites guiades al centre que es van convertir en cinc. Els visitants van rebre, de primera mà i a càrrec de la paleontòloga Cheyenne Rotgers, tota la informació referent a les descobertes realitzades als Hostalets de Pierola i la seva importància en àmbit mundial.

Tant el CRIP com l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola valoren molt positivament aquesta activitat ja que, com diu la regidora Marta Casas «Ha permès acostar als hostaletencs i veïns de poblacions properes la importància de les restes paleontològiques del nostre municipi i descobrir totes les oportunitats que el centre ofereix a famílies, escoles i al públic en general».

Podeu consultar tota la informació del CRIP i les activitats turístiques als Hostalets de Pierola a www.visitahostalets.cat.

 

Comparteix