“No és abús… és violació”. Lectura del manifest

2194

Davant la sentència del cas “La Manada”, s’ha donat lectura al manifest de rebuig de la resolució, en suport a les víctimes de violacions sexuals i denunciant una “justícia patriarcal”.

Veïns i veïnes dels Hostalets de Pierola s’han concentrat davant de l’Ajuntament a les 12h del migdia per fer lectura del manifest en rebuig a la sentència del cas “La Manada”.

El manifest, llegit per la regidora Marta Casas rebutja de ple la sentència, dóna suport a la víctima d’aquest cas i a totes les dones víctimes de violacions i maltractaments, i denuncia una “justícia patriarcal” que cal combatre. Per finalitzar es demana la revisió de la sentència.

El text del manifest és el següent:

Les dones volem ser estimades no violades
JO ET CREC. La sentència dels jutges del cas La Manada és un greuge masclista que ens afecta a totes.
Totes les dones estem indefenses davant les diferents “manades” i davant la justícia masclista.

És inconcebible que s’emprin conceptes jurídics tècnics per anular i suavitzar l’extrema violència i coacció d’una violació grupal.
La violació de La Manada ha penetrat profundament a la consciència de les dones i joves d’arreu. Avui a les festes proliferen els protocols per -“festes sense violència masclista”.

La Vaga Feminista del 8M, és la resposta de Drets Universals que exclou la sentència masclista com la que patim avui. La ràbia i el dolor és profund.
Les dones som persones que estimem i volem ser estimades.
Les dones volem un món de Drets, Igualtat i Llibertat.

No acceptem aquesta sentència exculpatòria que denigra els drets a les dones el seu propi cos, el dret al consentiment, el dret a dir NO, enfront el condescendent sentit de la sentència amb la violència de la virilitat masclista com si això fos natural.
Aquesta sentència ha de ser revisada.
Amb la força de totes hem de poder canviar-la. És contra totes.

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES
LLIBERTAT I DRETS PER TOTES LES DONES
PROU AGRESSIONS CONTRA LES DONES

A continuació podeu veure el vídeo de la lectura:

Comparteix