Caminada Nocturna per tancar l’estiu

545

Finalment, després de la suspensió del mes de juliol, el dissabte 17 de setembre va tenir lloc la 7a Caminada Nocturna dels Hostalets de Pierola. Més de 250 persones van participar en la caminada, que van rebre una petita llanterna i, després, van gaudir del sopar servit per l’entitat local ‘Teca i festa’. La jornada va transcórrer amb normalitat i bon ambient. 

L’últim cap de setmana de l’estiu ens va deixar una activitat que feia tres anys que no es podia fer per la pandèmia i que es va d’haver d’anul·lar, a última hora, per risc d’incendi el passat 16 de juliol. En la convocatòria del dissabte 17 de setembre es mantenia el menú d’hamburguesa, patates fregides i gelat amb opció de demanar la versió vegana.

Més de 250 participants es van trobar, davant el Casal, per iniciar la caminada apta per a tota la família amb el recorregut habitual al voltant del municipi. Pel que fa al sopar, que va tenir lloc sota la carpa de la pista poliesportiva, l’entitat ‘Teca i festa’ es va encarregar de servir l’àpat amb molt bona organització per recuperar forces i tancar les activitats d’un estiu amb força activitat al nostre municipi.

Veure més imatges.

 

Comparteix