Nous horaris al CAP de Piera

4485

Nous horaris d’atenció al CAP de Piera i consultori dels Hostalets de Pierola que entraran en vigor el pròxim 14 de gener.

Des de l’1 de gener ha entrat en vigor la Instrucció 07/2018 del Servei Català de la Salut d’implantació de l’horari de tancament, a les 20 hores, dels Equips d’Atenció Primària (EAP).

D’acord amb el Departament de Salut, atenent a criteris d’homogeneïtat d’horaris i d’ordenació de cartera de serveis a tot Catalunya i amb la finalitat de millorar l’equitat territorial, com també de millorar les condicions i la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals dels Equips d’Atenció Primària (EAP) i dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), el Servei Català de la Salut unificarà el seu horari de funcionament fins a les 20 hores a tots els centres.

Per fer efectiva la implementació d’aquesta instrucció, l’obertura dels punts d’Atenció Continuada i Urgent de l’Atenció Primària s’avançarà a les 8 del vespre.

Des de l’òrgan competent es vetllarà per tal que les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tota la Catalunya Central portin a terme les actuacions necessàries per adequar-se al nou horari que es farà efectiu a partir del dia 14 de gener.

Comparteix