Els infants hostaletencs ja poden gaudir de dos nous parcs infantils

1886

Ja estan oberts al públic els dos parcs infantils que s’han instal·lat als Hostalets durant les darreres setmanes. A la Placeta se situa el Parc del Patufet, inspirat en els dibuixos i personatges de la Pilarín Bayés. Al parc de Cal Ponsa s’ha col·locat una nova instal·lació que inclou una tirolina.

Els Hostalets de Pierola ha renovat el parc infantil de la Placeta. Les antigues instal·lacions han estat substituïdes per unes noves atraccions inspirades en el conte del Patufet il·lustrat per la coneguda dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés. El nou nom del parc infantil és el «Parc del Patufet».

parcs-infantils-1-5baixAl Parc de Cal Ponsa també s’hi han instal·lat noves atraccions infantils. En aquest cas la novetat és la presència d’una tirolina que permet a petits (i no tan petits) llençar-se a través del parc.

Ambdues instal·lacions ja estan obertes i poden ser gaudides per tota la població i, en especial, pels més infants. El cap de setmana vinent de l’11 al 13 de novembre se celebrarà la festa d’inauguració dels parcs amb una acció especial dedicada al públic familiar.

 

Comparteix