Nova edició del ‘Fira Futur’ a l’Anoia Sud

999

Fira Futur va dirigida als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

Dimecres 8 de marçLa Fàbrica Rogelio Rojo serà l’escenari de l’onzena edició d’aquest projecte impulsat per l’Ajuntament de Masquefa, en el marc de la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud a la que pertany els Hostalets de Pierola.

Per tot plegat, al llarg de tota una jornada (de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 18.00) la Fira ofereix als visitants estands d’oferta formativa, punts d’orientació, espais d’experiències i formació per a professionals; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que mostraran diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

Estands d’oferta formativa
Diferents centres exposaran la seva oferta formativa, faran exhibicions i demostracions pràctiques amb l’objectiu de mostrar al públic com són els estudis que proposen.

Punt d’orientació
Diversos orientadors de la Xarxa TET Anoia Sud, del Consell Comarcal i de la Diputació oferiran informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant.

Espai d’experiències
Professionals de diferents branques impartiran xerrades al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa sobre com van cursar els seus estudis i com després els apliquen en el món laboral. Els visitants podran escollir les xerrades que més els interessin. Les conferències tractaran l’àmbit social, científic, fisicoesportiu, humanístic, de cossos de seguretat, tecnològic i sanitari. El programa de les xerrades es podrà consultar, prèviament, al web de la xarxa TET i al punt d’informació de la Fira, el mateix dia.

Formació per a professionals
Dijous 16 de març (9.30) la Sala d’actes Jaume Calveras (Vallbona d’Anoia) acollirà una xerrada adreçada a tècnics i professionals de l’àmbit educatiu.

Xerrades d’orientació
Al llarg de la setmana de Fira Futur, també s’oferiran diverses xerrades d’orientació, adreçades a diferents col·lectius. Consulta aquí el llistat de conferències.

Comparteix