Nova fase de millores als carrers dels Hostalets

837

Durant les pròximes setmanes s’iniciaran les obres d’arranjament i millores en la pavimentació a sis carrers propers a la Ronda de Ponent i al centre del nucli.

Els carrers afectats per aquesta actuació són: Abat Escarré, Pompeu Fabra, Anoia, Joan Vallès, Rei en Jaume i un tram del carrer Catalunya. La previsió és que l’execució de les obres finalitzi abans de Sant Joan, sempre i quan les condicions climàtiques ho permetin.

Totes les actuacions seran prèviament senyalitzades i es faran els avisos corresponents per tal que els veïns estiguin informats de les afectacions i puguin preveure la mobilitat i accessibilitat a l’entorn dels carrers.

A més de les millores en el paviment, els treballs inclouen les reposicions de pintura així com la formació d’un pas de vianants elevat al carrer Catalunya. Els carrers i trams afectats són els següents:

  • Al carrer Abat Escarré es preveu l’actuació en el seu tram comprès entre el carrer Església i la Ronda Ponent.
  • Al carrer Anoia es preveu l’actuació en el seu tram comprès entre el carrer de l’Abat Escarré i el carrer Joan Vallès.
  • Al carrer Pompeu Fabra es preveu l’actuació en el seu tram comprès entre el carrer Abat Escarré i el carrer Joan Vallès.
  • Al carrer Rei en Jaume es preveu l’actuació en la seva totalitat.
  • Al carrer Joan Vallès es preveu l’actuació en el seu tram comprès en el carrer Anoia i el carrer Pompeu Fabra.
  • Al carrer de Catalunya es preveu l’actuació entre el carrer Mestre Lladós i el carrer Onze de Setembre.

Comparteix