L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola estrena nou web

1579

L’ajuntament dels Hostalets de Pierola cerca constantment la manera de millorar i fer més accessible la informació pública als seus veïns. Amb aquest objectiu s’ha dissenyat la nova web municipal.

La nova pàgina permet accedir als continguts de manera més ràpida, àgil i en qualsevol dispositiu: ordinador, tauleta o mòbil. Altrament, també s’ha fet un esforç important per a que els usuaris puguin compartir a les diferents xarxes tota la informació dels Hostalets de Pierola.

Disseny responsiu:

Davant l’expansió dels dispositius mòbils amb accés a Internet, aquest tipus de programació web preveu una resposta òptima per a una correcta visualització en les múltiples resolucions de pantalla: des dels telèfons intel·ligents o tauletes, a televisors o projectors connectats a Internet. El disseny web responsiu també té en compte les exigències dels diferents programes i sistemes operatius utilitzats per accedir als continguts de la xarxa.

newsletterNou butlletí informatiu (newsletter):

També s’ha incorporat el disseny web adaptatiu als butlletins. Amb aquest nou disseny web els subscriptors veuran correctament el contingut del butlletí en qualsevol smartphone, tauleta o dispositiu. El nou disseny també permet enviar avisos d’informació rellevant o d’interès general en moments puntuals.

Compartir continguts:

Un dels elements més característics de la nova pàgina web és la capacitat que dóna als usuaris per compartir les dades i la informació a les xarxes socials. D’aquesta manera es garanteix la lliure circulació de la informació. Cada pàgina, notícia o article té l’opció de ser compartida a les diferents xarxes socials.

whattsswhatsapp:

Un dels elements més interessants de la nova web serà l’experiència de compartir a través de whatsapp la informació municipal. D’aquesta manera, des del vostre telèfon mòbil podreu compartir qualsevol dada, article o notícia prement el botó “compartir whatsapp“.

A més, s’ha obert un canal d’informació municipal a través de whatsapp. Si voleu rebre informació de rellevància i avisos al vostre mòbil, seguiu les instruccions.

Portal de Transparència:

La nova web, seguint la normativa catalana en relació a la transparència municipal, també incorpora el Portal de Transparència. És l’espai on s’exposa i facilita tota la informació i les dades compartibles de l’administració local. Aquest portal comença amb un conjunt d’informació que s’anirà ampliant a mesura que els diferents serveis de l’administració local, provincial i autonòmica vagin connectant les diferents bases de dades.

Comentaris i suggeriments de millora

La pàgina web està en fase de proves. Durant aquest temps s’ajustaran els continguts i les funcionalitats. Si durant aquest període observeu anomalies o detecteu mancances estarem encantats de rebre els vostres comentaris. A través de l’enllaç que us facilitem al marge superior dret (Contactar) podreu accedir a un formulari que us facilitarà l’enviament del vostre comentari.

L’equip de comunicació de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola desitja que aquest nou web sigui del vostre interès i millori el vostre accés a la informació municipal per tal que rebeu un millor servei.

Comparteix