Reserves per al taller de cuina familiar

351

La regidoria de Salut organitza un taller d’alimentació saludable per a famílies on els nens seran els protagonistes de la cuina amb l’ajuda dels adults. Adreçat a famílies amb infants d’entre 5 i 11 anys en una sessió única en dos dies a escollir. Reserves a 3 euros a través de l’apartat d’EP de l’App o entrapolis.com.

Programat per aquest dijous 6 d’octubre el taller on es parlarà d’alimentació infantil mentre cuinem plegats a l’Institut Escola Renaixença. Els nens seran els xefs i els adults els seus ajudants. Adreçat a famílies amb infants d’entre 5 i 11 anys on cada infant haurà d’anar acompanyat per 1 o 2 adults. Les places són limitades.

Reserves a través de l’app municipal o a Entràpolis al preu de 3 euros per infant (els acompanyants no paguen). Cal portar un drap de cuina de casa i, si voleu, un davantal. El taller va a càrrec de la dietista i nutricionista col·legiada, Núria Duran Martí. Està previst que de cara al mes de novembre es facin nous tallers en l’àmbit de la nutrició dirigits específicament a adults.

Comparteix