Oberta la carretera cap a Piera

550

Les obres a la rotonda retallen terminis i des del passat divendres 10 de novembre s’obre la carretera BV-2243 que ha estat menys d’un mes tallada. En aquest sentit es restableix també, amb els horaris habituals, el servei del bus que comunica el nucli dels Hostalets de Pierola amb l’estació de Piera.

Tot i que les tasques dels operaris continuen a la zona, només es preveu que hi pugui haver algun tall més, puntual, en el tram final de les obres que es calcula que serà el mes de febrer. Recordem que les obres de la variant de Piera mantenien la carretera tallada que connecta els dos municipis i que s’havia previst l’augment de les restriccions en l’accés als Hostalets de Pierola per la rotonda del dilluns 6 al dimarts 14 de novembre i es va recomanar l’accés pel carrer Església.

Les obres de la variant avancen a molt bon ritme i els terminis superen amb escreix les previsions inicials. En el cas dels treballs a la rotonda, ara molt més gran, s’han rebaixat en 4 dies i pel que fa al tall de la carretera BV-2243, amb una previsió al voltant de dos mesos, només ha calgut aplicar-lo durant 26 dies.

Notícia relacionada:
Tall carretera a Piera 12.10.23

Comparteix