La paleontologia i els Hostalets de Pierola al Mercat d’Escapades

1113

L’Agència Catalana de Turisme organitza, entre els dies 26 i 28 de maig, el Mercat d’Escapades, l’aparador de les millors experiències turístiques a Catalunya. 

Per segon any consecutiu, la paleontologia i els Hostalets de Pierola hi seran presents amb un estand informatiu de totes les activitats paleontològiques, familiars, esportives i culturals que es poden fer al nostre municipi. La paleontologia jugarà un paper molt important, però no faltarà tota la informació referent al patrimoni modernista, el patrimoni natural i les activitats físiques i esportives

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, conjuntament amb l’alberg de Can Roviralta reforça la seva aposta per fer present l’oferta turística hostaletenca al gran públic. En aquest sentit, el Mercat d’Escapades és un gran aparador que permetrà a un gran nombre de ciutadans conèixer de primera mà les experiències que es poden viure als Hostalets.

El Mercat d’Escapades se celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc del Triomf) entre els dies 26 i 28 de maig. L’estand dels Hostalets de Pierola se situarà a la zona de ‘Vacances en família’. Els horaris d’atenció i visita seran:

  • Divendres, 26. De 12h a 21h.
  • Dissabte, 27. D’11h a 21h.
  • Diumenge, 28. D’11h a 18h.

A més, el Mercat d’Escapades serà també una excusa per passar una bona estona, ja que hi haurà programades un grapat d’activitats i tallers, des de passejades en ‘burricleta’ fins a actuacions musicals. A més, al bell mig del Mercat hi trobareu una àrea gastronòmica on llepar-vos els dits!

Tota la informació del Mercat d’Escapades, aquí!

Us esperem!

Comparteix