“En Pau i la Clau del Saber”… un conte de i per tots.

1296
El passat 21 d’abril, pràcticament tocant la Diada de Sant Jordi, va tenir lloc la presentació del conte «En Pau i la Clau del Saber» escrit per Imma Flo amb dibuixos de Sandra Esteve.
Es tracta d’una història que parla d’uns joves protagonistes interessats en la paleontologia i que viuen una aventura mentre descobreixen l’entorn dels Hostalets de Pierola uns milions d’anys enrere…
El públic que va assistir als jardins del CRIP, majoritàriament nens i nenes i les seves famílies, van poder escoltar bona part de la història a través de les seves autores que, amb paraules i dibuixos fets al moment, van posar la llavor per tal que tothom tingués interès en endur-se un exemplar d’aquest treball.

 

La iniciativa, sorgida de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i el CRIP, és un reconeixement a la història del municipi a través d’un gran conte creat i dissenyat seves autores, Imma Flo i Sandra Esteve.

Després de la presentació es va servir xocolatada per als assistents i es va habilitar un espai per signar els llibres que es venien allà mateix. Si esteu interessats en adquirir un exemplar el podeu demanar a recepció de l’Ajuntament o a les instal·lacions del CRIP.

Comparteix