‘Pau Universal’. Presentació de l’obra de Guido Dettoni

1692

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola presenta el projecte ‘Pau Universal’, que conté l’obra de l’escultor internacional Guido Dettoni.

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola de Pierola presenta l’obra ‘Pau Universal’ en un acte a l’auditori de Cal Figueres el proper dissabte, 24 de novembre a les 19h. Intervendran els representants de l’entitat, l’escultor Guido Dettoni i l’alcalde Daniel Vendrell. L’acte serà dirigit per l’artista hostaletenca Abril Montmany.

La realització d’aquesta obra va ser encarregada per l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola amb l’objectiu d’immortalitzar la gran troballa del Pieralopithecus Catalaunicus (Pau), amb una escultura per a tothom. Aquest projecte inclou una càpsula de la memòria que representarà un fòssil del futur i simbolitzarà l’enllaç entre el passat (el Pau), el present (nosaltres), i el futur (allò que resta per descobrir).

L’escultura «Pau Universal» serà presentada i lliurada a l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola el 24 de novembre i la seva instal·lació s’inaugurarà en un espai reservat al parc de Cal Ponsa, el pròxim dissabte 15 de desembre.

Serà, sens dubte, un acte molt especial, obert a tots els veïns i on l’organització convida a participar a tots els veïns i veïnes.

Recorda: Presentació del projecte ‘Pau Universal’.

Quan: Dissabte, 24 de novembre

Hora: 19.00h

Lloc: Auditori de Cal Figueres.

 

 

Comparteix