Per estar al dia de tot allò que passa

794

La pàgina web municipal té l’opció de subscriure’s al butlletí setmanal que s’envia els dijous a la tarda amb les notícies publicades de la setmana i els actes previstos dels pròxims dies. Paral·lelament, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola disposa d’un canal de comunicació a través de Whatsapp.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola recorda que l’administració local disposa de dues vies per disposar de la informació d’allò que passa al nostre municipi. A banda d’entrar manualment a la pàgina web o consultar les xarxes socials, un accés còmode i programat és el butlletí que s’emet cada dijous a la tarda amb les notícies de la setmana i l’agenda dels següents set dies. Per accedir-hi només cal donar-se d’alta en aquest apartat.

Un altre servei còmode i ràpid és el servei a través de missatgeria amb l’aplicació de Whatsapp. Generalment aquest és un canal on les persones subscrites reben informacions rellevants de l’actualitat o avisos d’interès general. Al mateix temps, els usuaris poden utilitzar aquest canal per fer consultes, comunicar incidències o traslladar suggeriments.

 

 

Comparteix