Mes de maig molt variat al Punt Jove

382

Arriba el mes de maig i el Punt Jove torna amb una proposta variada d’activitats i tallers. Com sempre s’inicia amb la Comissió Jove i, aprofitant que arriba el bon temps i a petició dels joves aquest maig, es durà a terme una excursió. Entre moltes altres novetats hi trobarem un taller de competències personals i una xerrada de mobilitat internacional.

A continuació podeu consultar les principals activitats previstes per les pròximes setmanes.
Les inscripcions es poden fer per DM d’Instagram o per Whatsapp al número 650 98 30 81. En cas que hi hagi alguna persona interessada totes les activitats podran ser adaptades per a persones amb diversitat funcional.

Dilluns 2: Comissió Jove
Dimecres 4: Taller competències personal
Divendres 6: Diversitart
Dilluns 9: Reflexió al sofà
Dimecres 11: Caminada
Dilluns 16: Xerrada mobilitat
Divendres 20: Fem brownie
Dilluns 23: Taller videojocs
Divendres 27: Art urbà
Dilluns 30: Taller videojocs II

Com sempre encetem el mes amb la Comissió jove, on aquest cop, a part de donar lloc a totes les noves idees podrem triar quina serà la temàtica de la reflexió al sofà i quina serà la ruta de la caminada. Com ja hem esmentat, també tindrem la nostra rutinària Reflexió al sofà, acompanyats d’unes crispetes acabarem xerrant i/o debatent sobre algun tema d’interès.

Atenció que també portem novetats! Comencem per un taller de competències personals, on la Laura ens acompanyarà en el recorregut per descobrir-nos i/o reafirmar-nos. Per celebrar l’arribada del bon temps i sota petició dels/les joves farem una excursió.

T’agradaria viatjar, però no tens diners? Vols conèixer altres cultures i veure món, però no ets capaç d’estalviar prou? Hi ha altres opcions i això ens vindran a explicar a la xerrada de mobilitat internacional (viatjar amb pocs diners) per a joves de més de 16 anys.

I si ets dels que t’agrada l’art i saps apreciar un bon grafiti… També tenim l’activitat ideal per a tu amb el taller d’art urbà.

Per altra banda, seguim amb 3 noves dates del taller de creació de videojocs que ja vam començar el mes d’abril.

I tal com estàveu esperant… Tornen els #divendreslaprotaetstu, aquest cop amb una activitat per endolcir-nos … Una recepta de brownie fàcil i ràpidCom sempre, apunta’t a aquelles activitats que més t’agradin. Escriu-nos per DM o Whatsapp al número 650 98 30 81.

En cas que hi hagi alguna persona interessada totes les activitats podran ser adaptades per a persones amb diversitat funcional.

Comparteix